tuva

Min andra dotter kom den 26 juli 2008 och var saknad redan innan hon kom. Denna blogg går i hennes små fotspår!

Nyårsafton

Publicerad 2008-12-31 10:51:43 i Allmänt,

2008 års sista dag och vilket år det varit!

Tuva Emilia Johanna såg ljuset för första gången och familjen blev helare än någonsin! Och inte trodde pappa att han skulle ha sån bonnflyt igen men ack va´fel han fick! En brunblond rufsig liten ängel med det vackraste av leenden kom och skulle glädja mitt hjärta hela året! Det finns knappt tider när Tuva är ledsen om det inte är något fel. Som t.ex. Julafton när hon var lite småledsen ända tills vi listade ut att mindre kläder gjorde en gladare bebis! Det kan man om inte annat se på bilderna! Tuva är ständigt glad och om bara mamma och pappa vore lite smartare att läsa in signalerna skulle vi alltid ha en strålande liten Tuv!

Nu de senaste dagarna har det hänt massor då hon hoppat i hoppgungan för första gången. Något hon både gillat och varit duktig på! Hon får allt mer styrsel på händerna och hade ingen varit med och stoppat henne så hade hon ätit godis för första gången igår! Mammas göttegener skiner igenom och med godisskålen mitt framför näsan var det svårt att låta bli! Annars är hon klart intresserad av allt som vi runt omkring stoppar i munnen och gapar alltid när det kommer något framför näsan. Även om det är sur filmjölk pappa erbjuder!

Tuvas första år kanske inte kommer att gå till historien som hennes favoritår men för pappa är det viktigast! Det var året du för första gången kom, tittade pappa i ögonen, gav mig det första leendet, lipade tillbaka, kramade mitt finger, skrattade när jag busade och somnade i min famn! Jag ska aldrig glömma den första tid du gav mig, tack för den!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela